هدایت، یک اصلِ محوری در زندگی علمی، سیاسی و اجتماعی علّامه محمدتقی مصباح یزدی بود

استاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی(ره) قم با اشاره به اینکه آیت الله مصباح یزدی گاهی برای هدایت یک جوان ساعت‌ها وقت می‌گذاشت و عقیده داشت اسلام برای اجرای حق و احکام دین به دیکتاتوری متوسل نمی‌شود، گفت: این عالم بزرگ معتقد بود که هدف دین، هدایت است.

<p>به گزارش خبرنگار <strong>طاووس بهشت</strong> و به نقل از خبرگزاری حوزه ؛ در شب گذشته دومین سالگرد ارتحال علامه محمد تقی مصباح یزدی و سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با حًضور امام جمعه، فرماندار، روحانیون معزز، خانواده معظم شهدا و جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم محقق آران و بیدگل برگزار شد.</p> <p>حجت‌الاسلام والمسلمین علی ابوترابی استاد موسسه امام خمینی(ره)، در این مراسم با اشاره به ابعاد شخصیتی مرحوم آیت الله مصباح یزدی، اظهار داشت: این عالم بزرگ علاوه بر اینکه شخصیتی جامع داشت، در برابر مقام معظم رهبری نیز بسیار متواضع بود.</p>
متن خبر

به گزارش خبرنگار طاووس بهشت و به نقل از خبرگزاری حوزه ؛ در شب گذشته دومین سالگرد ارتحال علامه محمد تقی مصباح یزدی و سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با حًضور امام جمعه، فرماندار، روحانیون معزز، خانواده معظم شهدا و جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم محقق آران و بیدگل برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی ابوترابی استاد موسسه امام خمینی(ره)، در این مراسم با اشاره به ابعاد شخصیتی مرحوم آیت الله مصباح یزدی، اظهار داشت: این عالم بزرگ علاوه بر اینکه شخصیتی جامع داشت، در برابر مقام معظم رهبری نیز بسیار متواضع بود.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی(ره) قم، یادآور شد: مقام معظم رهبری در دیدار خانواده مرحوم آیت‌الله مصباح فرمودند چهره این عالم بزرگ در سنین جوانی، چهره زهد و تقوا و شخصیتی عارف بود.

وی، با بیان اینکه آیت الله مصباح، اهل بصیرت به معنای واقعی بود، گفت: آیت الله مصباح با مقام علمی بالایی که داشت به قدری به رهبری علاقه‌مند بود که تأکید داشت، شأن من نسبت به مقام معظم رهبری در این است که باید دست و پای ایشان را ببوسم.

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی، به با ارزش بودن کلام آیت الله مصباح یزدی از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری فرمودند تکه‌های کلام علامه مصباح یزدی را در رسانه‌ها منتشر کنید تا این شخص به عنوان الگویی جامع، به جامعه معرفی شود.

وی، با بیان اینکه آیت الله مصباح برای نشر کلام خود از هیچ تهمت و اهانتی نمی‌ترسید، خاطرنشان کرد: کلام آیت الله مصباح یزدی نقطه زن بود، تا جایی که سازمان سیا اعلام کرد از موانع لیبرالیسم در ایران ایشان است، بنابراین جامعه ما باید بداند که چنین شخصیتی با این عظمت می‌گوید شأن من نسبت به مقام معظم رهبری آن است که باید پای ایشان را ببوسم.

استاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی(ره) قم، آیت الله مصباح یزدی را بنیان‌گذار حوزه علمیه جدید دانست و یادآور شد: تفسیر قرآن مرحوم آیت الله مصباح یزدی با همه تفاسیر دیگر قرآن متفاوت بود.

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی، با بیان اینکه هیچ کس مانند آیت الله مصباح، مقام معظم رهبری را نشناخت افزود: مقام معظم رهبری فرمودند که علامه مصباح یزدی اهل بصیرت، علم و صفا هستند و این سه ویژگی در ایشان جمع است و حتی آیت‌الله بهاءالدینی هم گفته بودند که در چهره آیت الله مصباح یزدی قرآن را می‌بینم.

این استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: آیت الله مصباح یزدی وقتی بحث مبانی اسلام و ضروریات دین به میان می‌آمد، از هیچ تهمتی نمی‌ترسید و قاطعانه از دین دفاع می‌کرد، بنابراین اگر ما روحانیت از همین یک کلام ایشان درس بگیریم کافی است، چون ایشان به معنای واقعی کلمه یک الگوی جامع برای جامعه است.

وی، با بیان اینکه آیت الله مصباح یزدی، امر به معروف و نهی از منکر را هدایت جامعه می‌دانست و تأکید داشت که در امر به معروف و نهی از منکر باید از روش‌ها و ظرافت‌هایی استفاده شود که انسان  به راه راست هدایت شود، گفت: هدایت یک اصل محوری در زندگی علمی، سیاسی و اجتماعی این عالم بزرگ بود.

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی، با اشاره به اینکه آیت الله مصباح یزدی گاهی برای هدایت یک جوان ساعت‌ها وقت می‌گذاشت و عقیده داشت اسلام برای اجرای حق و احکام دین به دیکتاتوری متوسل نمی‌شود، اظهار داشت: این عالم بزرگ معتقد بود که هدف دین، هدایت است.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی(ره) قم، خاطرنشان کرد: در دوره اصلاحات هرچه به این عالم بزرگ تهمت زدند، محبوبیت ایشان بیشتر شد.

انتهای پیام/ محمدرضا رحمتی آرانی

تاریخ آخرین تغییر
پنجشنبه, دی 15, 1401 - 12:28
کد خبر: 8883

https://tavoosebehesht.ir/node/8883

افزودن دیدگاه جدید