کتاب «امامزادگان عشق» منتشر شد

مسئول گنجینه شهدای حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) از انتشار کتاب «امامزادگان عشق» یادنامه شهدای روستای کاغذی به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خبر داد.

مسئول گنجینه شهدای حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) از انتشار کتاب «امامزادگان عشق» یادنامه شهدای روستای کاغذی به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خبر داد.

متن خبر

طاووس بهشت: مسئول گنجینه شهدای حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به معنای ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و ایثارگرانی است که عزت، اقتدار و شکوه امروز ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی در تمام عرصه ها مرهون از خودگذشتگی آنهاست. وی ادامه داد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، امروز به فضل همین شهادت ها و به برکت خون شهدا، ملت ما، ملت سربلند و آبرومندی است و ملت ها آبرو و عزت را این گونه باید پیدا کنند. حسین فرمانیان اظهار کرد: اشاعه و گسترش فرهنگ ارزشی ایثار، جهاد و شهادت امروز باید مدنظر تمام دستگاه ها و سازمان ها باشد چرا که ما همه امنیت و معنویت حاکم در کشور را مدیون رشادت ها و ایثارگری های شهدای گرانقدری هستیم که جان خود را که بالاترین سرمایه هر انسانی است در راه اسلام و انقلاب اسلامی فدا کردند. مسئول گنجینه شهدای حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) عنوان کرد: حفظ و نشر آثار دفاع مقدس و شهداء در شرایط فعلی جامعه از ضروریاتی است که همه پویندگان حق و حقیقت و مخصوصا نسل جوان به آن نیاز دارند. وی خاطر نشان کرد: در راستای این هدف مقدس بر آن شدیم  کتاب «امامزادگان عشق» یادنامه ۱۲ قهرمان ملی از روستای شهیدپرور کاغذی بخش کویرات را توسط جمعی از بسیجیان و همرزمان شهدای آن روستا تهیه و به چاپ برسانیم که این امر سرانجام به نتیجه رسید و این یادنامه در ۸۸ صفحه منتشر شد. فرمانیان افرود: این کتاب شامل زندگی نامه، وصیت نامه، خصوصیاتی از شهدا، چند خاطره کوتاه از هر شهید و آلبوم عکس های آنها می باشد. گفتنی است  آران و بیدگل رتبه نخست ایثارگری را به نسبت جمعیت در سطح کشور داراست و گنجینه انقلاب اسلامی، شهدا و دفاع مقدس حرم هلال بن علی(ع) از سال ۱۳۸۳ در ضلع شرقی حرم مطهر راه‌اندازی شده و دارای بیش از پنج هزار اثر از شهدای این شهرستان است.

تاریخ آخرین تغییر
پنجشنبه, اردیبهشت 2, 1400 - 21:14
کد خبر: 7687

https://tavoosebehesht.ir/node/7687

افزودن دیدگاه جدید